دکتر حسینی در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان خراسان شمالی:

غالب اهالی فرهنگ و هنر دل در گرو ایران عزیز و نظام اسلامی دارند

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه اهالی فرهنگ و هنر رسالتی تاریخی بر عهده دارند، اظهار داشت : هنرمندان متعهد، با انگیزه و دردآشنا، با خلق آثار ماندگار می توانند تاثیرات مثبت و سازنده‌ای در جامعه داشته باشند.
1401/11/23 یکشنبه
دکتر سید محمد حسینی در دیدار اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان خراسان شمالی این استان را دیار مردمان مومن ، انقلابی و دارای بصیرت و بینش بالا و تعلق خاطر به امام راحل و رهبری عزیز توصیف کرد و گفت:  استان خراسان شمالی که به تعبیر زیبای رهبری گنجینه‌ی معرفتها  است از ظرفیت ها و قابلیت های فرهنگی سرشاری برخوردار است و ارتقای زیرساخت های فرهنگی استان و تقویت اقدامات سخت افزاری و نرم افزاری سبب رونق و شکوفایی شاخص های فرهنگی استان می‌شود.
 معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در زمان مسئولیت در وزارت ارشاد با توجه به تاکید رهبر فرزانه انقلاب در اواخر دولت نهم مبنی بر رفع مظلومیت از چهره‌ی فرهنگ ، این حوزه مورد توجه ویژه قرار گرفت و در ۳۱ سفر استانی کارگروه فرهنگ و هنر قبل از جلسات دولت با حضور مدیران ارشد فرهنگی کشور و استان تشکیل شد که منجر به تصمیمات اساسی برای توسعه زیرساخت های عمرانی، تامین امکانات و نیز اختصاص اعتبارات قابل ملاحظه برای اجرای برنامه های فرهنگی و هنری، برپایی نمایشگاهها و جشنواره ها و تکریم مشاهیر و مفاخر ایران زمین شد و با رویکرد فرهنگی و جهادی دولت سیزدهم امیدواریم با بهبور اوضاع اقتصادی توجه به فرهنگ بیش از پیش شود.
 دکتر حسینی با اشاره به اهتمام رئیس‌جمهور به مباحث و برنامه های فرهنگی گفت:  دولت آیت الله رئیسی در شرایطی کار را شروع کرد که حتی منابع کافی برای پرداخت حقوق کارکنان در اختیار نداشت و طرح‌ها و پروژه‌های بی شماری بصورت نیمه تمام، سالها معطل مانده بود لذا تمرکز و اولویت دولت در سال اول به ساماندهی و گره گشایی از گرفتاری‌های روزمره مردم معطوف شد و اینک شاهد تحرک و پویایی بیشتر در حوزه فرهنگ هستیم.
 معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه غالب هنرمندان کشور به ایران عزیز و آرمان های انقلاب اسلامی متعهد هستند، تصریح کرد: دشمنان نمی توانند اهالی هنر و فرهنگ را از انقلاب و مردم جدا کنند و فضاسازی عده ای در مورد تحریم جشنواره فجر،  خللی در عزم و اراده مدیران و بدنه‌ی خانواده بزرگ سینما که عاشق کشورشان هستند و دل در گرو این آب و خاک دارند، ایجاد نکرد و تجربه فتنه سال ۸۸ ثابت کرد که مقابله با نظام مردمی و انقلابی هر چند به پشوانه سردمداران غرب و گروهکهای معاند ره به جایی نخواهد برد و به سرانجام نخواهد رسید.
دکتر حسینی در ادامه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات فرهنگی در سطح کشور را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت:  عدالت از شعارهای ماندگار و اساسی انقلاب اسلامی است و بر این اساس باید مناطق گوناگون کشور از امکانات فرهنگی مناسب برخوردار باشند تا شرایط عادلانه برای شکوفایی استعداد ها و ظرفیتهای فرهنگی  در جای جای کشور فراهم شود.
 معاون رئیس جمهور حضور و مشارکت مردم در فعالیت های فرهنگی و هنری را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت:  فعالیتهای مردمی در قالب موسسات فرهنگی، هنری و قرآنی که با انگیزه و استمرار توام باشد باعث رونق و شکوفایی روزافزون تولیدات فرهنگی و هنری می شود، لذا حمایت از این گروهها و سمن ها همواره باید مد نظر باشد.
 دکتر حسینی با اشاره به تاثیر هنر در فرهنگ سازی و انتقال مفاهیم متعالی گفت: در قالب هنر می توان بسیاری از مفاهیم و مضامین بلند و تعالی بخش را به افکار عمومی انتقال داد و اقدامات مثبت و تاثیرگذاری را در جامعه رقم زد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: اگر اهالی فرهنگ و هنر در مسیر منافع ملی و اصول و ارزشهای اصیل ایرانی و اسلامی فعالیت کنند، به یاری خداوند آثار ماندگار و اثربخشی تولید خواهند کرد و مردم و مسئولان نیز قدردان زحمات آنان خواهند بود.
 در این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی گزارشی از ظرفیت های استان در حوزه فرهنگ و هنر و برنامه‌های در دست اقدام ارائه کرد. همچنین اساتید و نمایندگان جامعه خوشنویسی ، سینما، تئاتر ، هنرهای تجسمی، موسیقی و موسسات قرآنی استان در سخنانی دغدغه ها و پیشنهاداتی در  حوزه فعالیت خود با معاون پارلمانی رئیس جمهور در میان گذاشتند.
 دکتر حسینی همچنین پانزدهمین نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر را افتتاح و از آثار ارائه شده در این نمایشگاه بازدید کرد.
بیشتر >
اخبار برگزیده